'Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken' (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Rico Verhoeven’s aankomende gevecht tegen Jamal Ben Saddik is al veel besproken. Deze derde clash zal beslissen wie van de twee de sterkste is en zich kampioen mag noemen bij Glory Kickboxing.

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik. Een spuug incident wat leidde tot een heftige confrontatie voor het laatste gevecht werd in de ring uitgevochten.

In de aanloop naar het gevecht op 23 oktober is het duidelijk dat de rivaliteit er nog goed inziet. Ben Saddik krijgt een gouden kans in zijn schoenen geworpen door het uitvallen van Alistair Overeem. Toch zegt de Belg geen haat te hebben naar Verhoeven.

Geen haat

,,Ik heb geen vijanden, ik haat Rico niet en hoop dat het andersom ook zo is”, zegt Ben Saddik. ,,Ik ben een professional en kom om te vechten, en hoop als winnaar uit de bus te komen. De trainer van Verhoeven vindt dat het gevecht tussen zijn vechter en de Belg logisch is.

,,Het is het gevecht om te maken en de beste keuze”, zegt Krauweel die terug naar de tekentafel moest met Verhoeven maar ook Benny Adegbuyi. Laatst genoemde zou tegen Ben Saddik vechten en wil dit alsnog. Echter treft deze nu de gevaarlijke Antonio Plazibat.

Bekijk ook

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page