'Rico sla ik knock-out met 1 stoot!' Taaie tegenstander Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico sla ik knock-out met 1 stoot!' Taaie tegenstander

'Rico sla ik knock-out met 1 stoot!' Taaie tegenstander

Arkadiusz Wrzosek is er zeker van, ook al zou hij vijf rondes verliezen van Glory kampioen Rico Verhoeven, één klap is genoeg om deze uit te schakelen.

De Pool doet zijn gewaagde uitspraak in een interview nadat hij deze week de Glory 'KO' van het jaar prijs won. Deze is toegekend aan Wrzosek voor zijn vernietigende trap waarmee hij kickbokslegende Badr Hari verrassend uitschakelde in september dit jaar.

Een gevecht tegen de koning van de zwaargewicht divisie Verhoeven zal de Pool niet uit de weg gaan. Op de vraag wat hij van de clash tussen Verhoeven en Jamal Ben Saddik vond afgelopen oktober zegt hij; ,,Dat gevecht was geweldig! Rico liet zien dat hij een echte krijger is. Ik wist dat Jamal een monster is en dat dit misschien wel het zwaarste gevecht uit Rico's carrière is. "

Een stoot is genoeg

Een gevecht tegen de kampioen zou veel voorbereiding vergen volgens de Pool. ,,Het is moeilijk omdat Rico een complete vechter is. Ik heb veel ideeën om hem te verslaan, maar ik moet een goed spelplan maken met mijn coaches", zegt Wrzosek.

,,Voor Rico heb ik de beste voorbereiding van mijn leven nodig. Hij is een zeer taaie tegenstander, maar het is de zwaargewicht divisie! Ik kan vijf ronden verliezen, maar ik kan hem nog steeds knock-out slaan met één stoot aan het einde", aldus een zelfverzekerde Wrzosek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws