Rico over respectloze Jamal: 'Dit ga ik met hem doen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico over respectloze Jamal: 'Dit ga ik met hem doen'

Rico over respectloze Jamal: 'Dit ga ik met hem doen'

Rico Verhoeven zegt korte metten te gaan maken met Jamal Ben Saddik. De twee topvechters staan op 23 oktober voor de derde keer tegenover elkaar tijdens Glory Collision 3.

Het kwade bloed tussen Verhoeven en Ben Saddik lijkt harder te stromen dan ooit tevoren. De aartsrivalen hebben een flink appeltje met elkaar te schillen. In een video die vrijgegeven werd door Glory vandaag is te zien dat de 'haat' er nog flink in zit.

Spuger

,,De man spuugde mij in het gezicht, hij heeft geen respect en ik ben dat niet vergeten", zegt Verhoeven die klaarblijkelijk de strijdbijl nog niet begraven heeft. Tijdens de staredown bij het laatste gevecht liepen de zaken flink uit de hand. ,,Ik ga hem hetzelfde lesje leren", aldus een zelfverzekerde Kampioen.

Ben Saddik op zijn beurt is ook nog niet klaar met Verhoeven en zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de kampioen te verslaan. ,,Het is tijd voor een nieuw gezicht en kampioen , en dat zal ik zijn", zegt Ben Saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws