Rico onbreekbaar & Badr laat zich door niemand controleren Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico onbreekbaar & Badr laat zich door niemand controleren

Rico onbreekbaar & Badr laat zich door niemand controleren

GLORY kondigde events aan voor oktober en december. Voor de laatste was er nogal wat verwarring want het leek er even op dat Rico Verhoeven en Badr Hari 3 werd aangekondigd. Niets lijk minder waar, beide topkickboksers vechten wel op hetzelfde event, maar niet tegen elkaar.

Het meest waarschijnlijke scenario is dat Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik de ring in gaat, terwijl Badr de Roemeen Benny Adegbuyi zal treffen. De laatste twee zouden al eerder dit jaar tegen elkaar de ring in gaan. Echter gooide het coronavirus roet in het eten.

Onbreekbaar

Voor de kickboks fans was het nieuws vandaag iets waar men al lang op wachtte. Hun idolen komen weer in actie. Om alvast de boel op te warmen meldde Verhoeven op Instagram dat hij onbreekbaar is.

Badr meldde dat als de bedoeling was dat iemand hem onder controle zou houden, hij wel geleverd zou zijn met een afstandsbediening. Hoe het ook zij er komen weer spannende tijden aan in het kickboksen, en de fans blijven smullen van de social media posts.

Dit bericht bekijken op Instagram

UNBREAKABLE! #ready

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws