Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld, Jamal Ben Saddik lukte het niet de kampioen die zijn tiende verdediging met succesvol doorstond af te troeven,

De toeschouwers in het Gelredome waar de titanen clash plaatsvond zaten op de punten van hun tribune zitjes. Wie zou er met de winst vandoor gaan, publieksfavoriet Verhoeven of de onderschatte Ben Saddik.

Oorlog in de ring

Na een redelijk saaie eerste ronde waar beide vechters elkaar leken af te tasten sloeg Ben Saddik de kampioen aan met een linker stoot naar het hoofd. In de tweede ronde brak een ware oorlog uit waar Verhoeven een flinke snee onder zijn oog opliep.

De derde ronde ging de hevige strijd door en waren zowel Verhoven als Ben Saddik flink in het rond aan het zwaaien. Beiden leken zich leeg te hebben geslagen. In ronde vier kreeg Ben Saddik acht tellen en werd de wedstrijd uitgeteld. Verhoeven blijft hiermee de koning van het kickboksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws