Rico en Badr tijdperk onder druk! 'Tijd voor nieuw bloed bij Glory' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico en Badr tijdperk onder druk! 'Tijd voor nieuw bloed bij Glory'

Rico en Badr tijdperk onder druk! 'Tijd voor nieuw bloed bij Glory'

Glory Kickboxing zou meer moeten investeren in het binnenhalen van nieuwe vechters. Het terughalen van oude namen als Tyrone Spong of Gökhan Saki is leuk maar deze zijn beperkt houdbaar.

Volgens K-1 Legende Remy Bonjasky zou Glory meer moet investeren in nieuwe vechters. ,,Het is mooi dat Alistair (Overeem. UFC-legende. red), erbij is gekomen", zegt Bonjasky tegen het AD vandaag. ,,Maar ik ben er wel van overtuigd dat er meer geïnvesteerd moet worden aan de onderkant."

Nieuw talent is nodig

Vooral het werken aan nieuw talent zou moeten borgen dat er meer talent binnen komt; ,,Ik weet dus ook niet of je er verstandig aan doet om als Glory te investeren in bijvoorbeeld Spong of Saki, of meer van zulke jongens die genoemd worden", aldus Bonjasky. ,,Die namen wáren heel leuk, maar volgens mij kun je beter een meerjarenplan opstellen met een stuk of tien jonge jongens."

Glory haalde in de zwaargewicht divisie een paar talentvolle vechters binnen zoals de Marokkaans-Nederlandse Tarik Khbabez (29) en de 26-jarige Levi Rigters. Maar ook in andere gewichtklassen zou er meer in talent moeten worden geïnvesteerd. Lees meer in het AD (leestijd 5 minuten).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws