Rico: 'Derde gevecht met Badr zou leuk zijn' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico: 'Derde gevecht met Badr zou leuk zijn' (video)

Rico: 'Derde gevecht met Badr zou leuk zijn' (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari. Ook zegt de koning van het kickboksen dat hem gevraagd werd een wedstrijd opzettelijk te winnen.

De koning van het het kickboksen gaf vrijuit antwoord tijdens het vragenvuurtje aan het einde van zijn optreden in de tv-show HALF8. Gastheer Johnny de Mol stelde een paar pikante vragen aan de wereldkampioen.

Ben Saddik

Eerder in het programma vertelde Verhoeven al hoe hij over zijn aankomende clash met Jamal Ben Saddik denkt, waar hij zaterdag voor de derde keer tegenover staat. Echter bleken de laatste minuten van de uitzending onthullend.

,,Zou je nog een keer tegen Badr willen vechten? 'Dat zou leuk', zijn antwoordde Verhoeven. Ook de vraag of de kickboksers ooit gevraagd was expres te verliezen was het antwoord 'JA'. Kijk de bovenstaand hier terug voor nog meer onthullende antwoorden op de vragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws