RICO, BADR & JAMAL: Wat te verwachten in 2020? Nieuws
Nieuws

RICO, BADR & JAMAL: Wat te verwachten in 2020?

RICO, BADR & JAMAL: Wat te verwachten in 2020?
RICO, BADR & JAMAL: Wat te verwachten in 2020?

Het kickboks titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is inmiddels geschiedenis, maar hoe ziet 2020 eruit voor de top kickboksers?

De fans waren laaiend enthousiast toen in 2019 eindelijk de langverwachte rematch tussen GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven en kickbokslegende werd aangekondigd. De spannende clash die onderbroken werd door een blessure bij Badr, haalde de meeste kijkers ooit.

Nog meer top kickboks wedstrijden lijken in het verschiet te liggen met de contract verleningen van top kickboksers zoals Jamal Ben Saddik, deze heeft al geruime tijd zijn pijlen gericht op Verhoeven, verwacht wordt dan ook dat beiden elkaar in 2020 zullen treffen voor een titelgevecht.

De ring in

Ook van Badr wordt verwacht dat deze in 2020 in actie zal komen, inmiddels snel herstellende van zijn blessure liet de kickboks veteraan in december zien nog steeds een atleet te zijn om rekening mee te houden. Er resten nog een aantal gevechten in zijn contract en de Fransman Patrice Quarteron wordt genoemd als een mogelijke tegenstander.

Gespeculeerd wordt dat een titelgevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik in het najaar plaats zal vinden, Badr zou eerder in actie kunnen komen. Ook Ben Saddik zal nog wel even warm willen draaien voordat hij de strijd aangaat met de kampioen. GLORY heeft naast haar event in Utrecht in februari nog geen overige events bekend gemaakt.

Het ligt in de lijn der verwachting dat tijdens of vlak na het event in Utrecht op zaterdag 29 februari in Central Studios, er aankondigingen zullen worden gedaan voor een aantal events. Het blijft dus even spannend maar 2020 beloofd een mooi jaar te worden voor het kickboksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws