Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Ernesto Hoost is op zijn zachtst gezegd niet geamuseerd, hem werd afgelopen maandag de toegang geweigerd tot een Restaurant.

Hoost bezoekt het restaurant MOMO aan de Hobbemastraat in onze hoofdstad wel vaker, dit combineert hij met les geven bij de Fight Academy in Amstelveen.

“Ik kom er wel vaker, ik heb nog nooit eerder problemen gehad, maar nu blijkt ineens dat je er met trainingskleding niet naar binnen mag,” verteld de K-1 legende Hoost onze redactie.

Eerder bezocht

“Ik heb er wel vaker met trainingskleding aan gegeten, een vriend vertelde mij dat ze er wel eens een opmerking over hebben gemaakt, maar nooit eerder werd mij de toegang geweigerd, ” vervolgt hij.

Navraag bij een medewerker van het restaurant leert dat er geen personen toe worden gelaten in trainingspakken, smart casual is toegestaan maar geen sportkleding en sport schoenen. Op de vraag of dat duidelijk is aangegeven moest deze het antwoord schuldig blijven.

Geen reactie

Of het restaurant nog gaat reageren op het feit dat Hoost werd geweigerd is onbekend, er was niemand van het management bereikbaar voor commentaar.

Bekijk ook

ONE FC: ‘Toch geen rematch tussen Petrosyan en Petchmorakot’

Woensdag werd bekend gemaakt dat Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee opnieuw zouden moeten vechten.

Nieky Holzken wil herziening titelgevecht tegen Regian Eersel

Vrijdag 17 mei nam Regian Eersel als eerste Nederlander bij ONE Championship de lichtgewicht wereldtitel mee naar huis.

ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw

ONE Championship heeft een officiële evaluatie uitgevoerd van het controversiële gevecht tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee.

REGIO NIEUWS UITGELICHT