Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Ernesto Hoost is op zijn zachtst gezegd niet geamuseerd, hem werd afgelopen maandag de toegang geweigerd tot een Restaurant.

Hoost bezoekt het restaurant MOMO aan de Hobbemastraat in onze hoofdstad wel vaker, dit combineert hij met les geven bij de Fight Academy in Amstelveen.

“Ik kom er wel vaker, ik heb nog nooit eerder problemen gehad, maar nu blijkt ineens dat je er met trainingskleding niet naar binnen mag,” verteld de K-1 legende Hoost onze redactie.

Eerder bezocht

“Ik heb er wel vaker met trainingskleding aan gegeten, een vriend vertelde mij dat ze er wel eens een opmerking over hebben gemaakt, maar nooit eerder werd mij de toegang geweigerd, ” vervolgt hij.

Navraag bij een medewerker van het restaurant leert dat er geen personen toe worden gelaten in trainingspakken, smart casual is toegestaan maar geen sportkleding en sport schoenen. Op de vraag of dat duidelijk is aangegeven moest deze het antwoord schuldig blijven.

Geen reactie

Of het restaurant nog gaat reageren op het feit dat Hoost werd geweigerd is onbekend, er was niemand van het management bereikbaar voor commentaar.

Bekijk ook

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Grote afwezige lijkt het Marokkaans-Belgische zwaargewicht

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Tja wat moet je er van zeggen

🎥 | GLORY kickbokser Yousri Belgaroui heeft nieuw trainers team

Kort geleden scheidde de wegen tussen