Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang Nieuws
Nieuws

Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang
Restaurant weigert kickbokslegende Ernsto Hoost toegang

Ernesto Hoost is op zijn zachtst gezegd niet geamuseerd, hem werd afgelopen maandag de toegang geweigerd tot een Restaurant.

Hoost bezoekt het restaurant MOMO aan de Hobbemastraat in onze hoofdstad wel vaker, dit combineert hij met les geven bij de Fight Academy in Amstelveen.

"Ik kom er wel vaker, ik heb nog nooit eerder problemen gehad, maar nu blijkt ineens dat je er met trainingskleding niet naar binnen mag," verteld de K-1 legende Hoost onze redactie.

Eerder bezocht

"Ik heb er wel vaker met trainingskleding aan gegeten, een vriend vertelde mij dat ze er wel eens een opmerking over hebben gemaakt, maar nooit eerder werd mij de toegang geweigerd, " vervolgt hij.

Navraag bij een medewerker van het restaurant leert dat er geen personen toe worden gelaten in trainingspakken, smart casual is toegestaan maar geen sportkleding en sport schoenen. Op de vraag of dat duidelijk is aangegeven moest deze het antwoord schuldig blijven.

Geen reactie

Of het restaurant nog gaat reageren op het feit dat Hoost werd geweigerd is onbekend, er was niemand van het management bereikbaar voor commentaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws