Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Remy Bonjasky nieuwe manager van GLORY kickbokser Danyo Ilunga

Remy Bonjasky nieuwe manager van GLORY kickbokser Danyo Ilunga

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

Afgelopen weekend stond Danyo Ilunga tegenover UFC-veteraan James McSweeney op het Mixfight event in Duitsland, Ilunga verloor de partij maar zet niet bij de pakken neer. In een post op Instagram spreekt hij over zijn verlies en deelde mee dat kickboks legende Remy Bonjasky zijn nieuwe manager is.

Op Instagram zegt Ilunga; “Ik verloor gisteren door een K.O. Ik werd in de eerste ronde geraakt door een hoge trap, waar ik van kon herstellen. Zodoende was ik in staat om de tweede ronde op mijn naam te zetten.”

“In de derde ronde werd ik echter weer goed geraakt. Ik had daarvan ook kunnen herstellen, maar de jury vond dat het beëindigen van het gevecht het juiste was. Niet goed voor mij, maar gezondheid gaat voor alles. “

Risico op schade

Het laat onverlet te zeggen dat het ingrijpen van de jury een juiste beslissing was, een knock-out moet men niet te licht nemen zoals afgelopen weekend bleek. Bokser Adonis Stevenson werd met spoed naar de intensive care gezonden nadat hij zwaar knock-out ging, hij wordt in kunstmatige coma gehouden uit voorzorg.

Ilunga richtte een dankwoord aan zijn team, waar uit blijkt dat Remy Bonjasky het management voert over de kickbokser: “Dank aan mijn trainers Asmir Burgic en aan Remy Bonjasky, die ook mijn nieuwe manager is. ” Ilunga vecht onder andere bij het welbekende GLORY Kickboxing.

UFC-veteraan James McSweeney geeft Danyo Ilunga een lesje kickboksenLEES OOK:

UFC-veteraan James McSweeney geeft Danyo Ilunga een lesje kickboksen

Bekijk ook

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Hij moest noodgedwongen stoppen met professioneel kickboksen, Robbie Hageman.

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Kickbokser Ilias Bulaid tekent contract bij WLF (Wu Lin Feng)

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.