REMINDER: Alex Pereira's linkse hoek is DODELIJK! Nieuws
Nieuws

REMINDER: Alex Pereira's linkse hoek is DODELIJK!

REMINDER: Alex Pereira's linkse hoek is DODELIJK!

Alex Pereira verdedigt zijn recentelijk verworven Glory Kickboxing lichtzwaargewicht titel tegen Artem Vakhitov op 17 juli. Het is een herkansing van het eerdere gevecht op 30 januari dit waar vijf uitstekende ronden tijdens GLORY 77 leidde tot de kroning van Pereira.

Inmiddels veelbesproken is de uitslag van de clash in januari, waar zelfs de Glory top van vond dat er een onmiddellijke herkansing moest komen. Deze staat inmiddels geboekt en Pereira bereidt zich voor om de titel te behouden tegen de altijd gevaarlijke Vakhitov.

Stoot des doods

Vooral de linkse hoek van de Braziliaan is dodelijk en heeft al menig rivaal gevloerd. Op social media deelt grootmacht Pereira naast Glory dan ook een aantal training en wedstrijd filmpjes. Overigens is te zien dat tijdens de training de partners niet gespaard worden. 17 juli zal uitwijzen hoe dodelijk de stoten zijn voor Vakhitov.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws