Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg Nieuws
Nieuws

Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg

Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg
Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg

Afgelopen nacht verloor UFC-kampioen Cris Cyborg haar titel tegen mede kampioen Amanda Nunes, die hier mee geschiedenis schreef als de eerste vrouw bij de Amerikaanse organisatie met twee titels.

In de persconferentie na het gevecht werden er enkele scherpe vragen gesteld aan de onttroonde Cyborg. Zo bleek zij verbolgen te zijn over het feit dat zij haar fans niet mocht toespreken vanuit de kooi.

Een grote schande

Als antwoord op de vraag welke UFC official haar dat verboden had reageerde Cyborg: "Ik weet niet wie het was, echter dirigeerde deze mij de kooi uit, ik moest er uit en zo snel mogelijk wat ik schandalig vindt. "

Op de vraag of zij al nadacht over een rematch met Nunes antwoordde Cyborg dat zij deze zeker wil. Maar ook een rematch tegen de Nederlandse ongeslagen kickboks kampioen Jorina Baars (o.a. Bellator kickboxing), heeft zij nog steeds op haar bucketlist staan.

Cyborg vs Baars 2

In 2014 tijdens Lion Fight 14 verloor de Braziliaanse Cyborg tegen Baars in een kickboks wedstrijd. Baars reageerde destijds op de vraag waarom zij gewonnen had met "het is mijn sport".

Of de rematch tussen Cyborg en Baars er komt laat zich bezien. Baars is er in ieder geval van op de hoogte, want via haar Facebook plaatste zij een korte video (van de persconferentie), waarin Cyborg aangeeft tegen Baars te willen vechten.

Wt vindt u, moet de rematch tussen Cyborg en Baars er komen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws