Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg

Rematch tussen Jorina Baars en Cris Cyborg

Afgelopen nacht verloor UFC-kampioen Cris Cyborg haar titel tegen mede kampioen Amanda Nunes, die hier mee geschiedenis schreef als de eerste vrouw bij de Amerikaanse organisatie met twee titels.

In de persconferentie na het gevecht werden er enkele scherpe vragen gesteld aan de onttroonde Cyborg. Zo bleek zij verbolgen te zijn over het feit dat zij haar fans niet mocht toespreken vanuit de kooi.

Een grote schande

Als antwoord op de vraag welke UFC official haar dat verboden had reageerde Cyborg: “Ik weet niet wie het was, echter dirigeerde deze mij de kooi uit, ik moest er uit en zo snel mogelijk wat ik schandalig vindt. “

Op de vraag of zij al nadacht over een rematch met Nunes antwoordde Cyborg dat zij deze zeker wil. Maar ook een rematch tegen de Nederlandse ongeslagen kickboks kampioen Jorina Baars (o.a. Bellator kickboxing), heeft zij nog steeds op haar bucketlist staan.

Cyborg vs Baars 2

In 2014 tijdens Lion Fight 14 verloor de Braziliaanse Cyborg tegen Baars in een kickboks wedstrijd. Baars reageerde destijds op de vraag waarom zij gewonnen had met “het is mijn sport”.

Of de rematch tussen Cyborg en Baars er komt laat zich bezien. Baars is er in ieder geval van op de hoogte, want via haar Facebook plaatste zij een korte video (van de persconferentie), waarin Cyborg aangeeft tegen Baars te willen vechten.

Wt vindt u, moet de rematch tussen Cyborg en Baars er komen?

Bekijk ook

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk ‘Proper ...

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page