Episch titelgevecht headliner ONE FC's eerste show in 2020 Nieuws
Nieuws

Episch titelgevecht headliner ONE FC's eerste show in 2020

Episch titelgevecht headliner ONE FC's eerste show in 2020
Episch titelgevecht headliner ONE FC's eerste show in 2020

ONE Championship trapt 2020 af met een top vechtkaart, die wordt bekroond door een rematch om de wereldtitel.

ONE keert op vrijdag 10 januari met ONE: A NEW TOMORROW terug naar de Impact Arena in Bangkok, Thailand, de eerste show van de 2020-kalender met live evenementen.

In het hoofdevenement verdedigt ONE Flyweight Muay Thai-wereldkampioen Rodtang Jitmuangnon zijn felbegeerde titel in een rematch tegen ex-titelhouder Jonathan Haggerty. De eerste keer dat deze twee atleten elkaar ontmoette, was in augustus tijdens ONE: DAWN OF HEROES in Manila.

Wie claimt de titel?

Haggerty, toen regerend ONE vlieggewicht Muay Thai Wereldkampioen, verdedigde het goud tegen de Thai in een explosieve heen en weer vijf-ronde gevecht. Echter moest Haggerty zijn titel afstaan aan de Thaise knokker.

Zullen worden omgekeerd wanneer deze krijgers elkaar ontmoeten in de rematch van januari? Rodtang zal zijn eerste Wereldtitel-verdediging voor thuis publiek maken en zal zijn landgenoten niet willen teleurstellen. Ondertussen zal Haggerty, die het gevoel had dat hij de onterecht verloor zijn kans om de titel terug te winnen krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws