Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019? Nieuws
Nieuws

Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?

Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?
Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?

De geruchtenstroom over een rematch tussen GLORY wereldkampioen kickboksen en Badr Hari lijkt weer opgelaaid.

Onze redactie werd door verschillende bronnen ingelicht dat Rico en Badr begin zomer, naar alle waarschijnlijkheid midden of eind juni elkaar opnieuw zullen treffen. Een locatie wordt ook gesuggereerd, zo zou het GelreDome in Arnhem het toneel van de clash tussen beide top kickboksers moeten zijn.

Het is de afgelopen periode erg rustig rondom de grootste kickboks organisatie ter wereld, wat de geruchtenstroom alleen maar lijkt te voeden. Op social media zijn er wel vechters van de organisatie te zien die melden dat er binnenkort groot nieuws aankomt. Maar de organisatie meldt verder nog weinig.

Doping affaire

Recentelijk spraken wij met het management van Verhoeven die aangaf dat er nog geen nieuw contract was getekend. Wel zouden alle opties nog open staan en was er interesse van diverse andere organisaties. Dan rest er nog de doping affaire rond Badr Hari.

LEES OOK: Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over contract

Er zijn nog geen ontwikkelingen gemeld over het vermeende doping gebruik van Badr. Deze zal geklaard moeten zijn voordat er überhaupt een rematch plaats kan vinden. GLORY heeft zelf nog geen mededelingen gedaan omtrent een rematch

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws