Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?

Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari gepland voor juni 2019?

Rematch Rico Verhoeven vs. Badr Hari begin zomer 2019
Foto James Law voor GLORY

De geruchtenstroom over een rematch tussen GLORY wereldkampioen kickboksen en Badr Hari lijkt weer opgelaaid.

Onze redactie werd door verschillende bronnen ingelicht dat Rico en Badr begin zomer, naar alle waarschijnlijkheid midden of eind juni elkaar opnieuw zullen treffen. Een locatie wordt ook gesuggereerd, zo zou het GelreDome in Arnhem het toneel van de clash tussen beide top kickboksers moeten zijn.

Het is de afgelopen periode erg rustig rondom de grootste kickboks organisatie ter wereld, wat de geruchtenstroom alleen maar lijkt te voeden. Op social media zijn er wel vechters van de organisatie te zien die melden dat er binnenkort groot nieuws aankomt. Maar de organisatie meldt verder nog weinig.

Doping affaire

Recentelijk spraken wij met het management van Verhoeven die aangaf dat er nog geen nieuw contract was getekend. Wel zouden alle opties nog open staan en was er interesse van diverse andere organisaties. Dan rest er nog de doping affaire rond Badr Hari.

LEES OOK: Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over contract

Er zijn nog geen ontwikkelingen gemeld over het vermeende doping gebruik van Badr. Deze zal geklaard moeten zijn voordat er überhaupt een rematch plaats kan vinden. GLORY heeft zelf nog geen mededelingen gedaan omtrent een rematch

Bekijk ook

Fans tegen Rico Verhoeven: ‘Kom nu eens van die bank af’

De kickboks fans kunnen niet wachten om Rico Verhoeven te zien vechten, maar of dit op korte termijn gaat gebeuren is nog steeds de vraag.

GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira

Wereldkampioen Alex Pereira krijgt gezelschap bij GLORY Kickboxing.

Titelgevecht GLORY Kickbokser Luis Tavares in de Kuip

Hij komt uit Rotterdam en de wereld mag dat weten, GLORY Kickbokser Luis Tavares.