Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Regian Eersel treft vervangende tegenstander tijdens Lion Fight 50

Regian Eersel treft vervangende tegenstander tijdens Lion Fight 50

Regian Eersel treft vervangende tegenstander tijdens Lion Fight 50

Regian Eersel stond oorspronkelijk geboekt tegen Talaythong Sor. Thanapetch op Lion Fight 50 welke gehouden wordt op 3 november aanstaande in het Los Angeles Memorial Coliseum. Echter maakte de organisatie bekend dat er een nieuwe tegenstander gevonden is voor Eersel.

Het is niet de eerste keer dat Eersel vecht voor Lion Fight, hij maakte zijn debuut tegen ex-divisie-kampioen Jo Nattawut die hij in de vierde ronde met een head-kick knockout kreeg.

Knock-out koning

Eersel (51-4) is sindsdien onverslagen gebleven onder de vlag van Lion Fight, won de 168-pond divisie titel met een tweede ronde knock-out tegen de Engelse Jake Purdy, en verdedigde vervolgens zijn titel met beslissende overwinningen op DC Pratt (knock-out eerste ronde) en Tsjechische Matous Kohout (knock-out vierde ronde).

De uit Zweden afkomstige Joakim Hagg (22-12), maakt zijn debuut bij Lion Fight en heeft al drie overwinningen gehad in 2018 bij andere vechtsport organisaties. De Zweed zal proberen de titel te bemachtigen die nu in het bezit is van Eersel.

Bekijk ook

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

REGIO NIEUWS UITGELICHT