Regian Eersel gaat ONE titelstrijd aan tegen gevaarlijke Thai Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Regian Eersel gaat ONE titelstrijd aan tegen gevaarlijke Thai

Regian Eersel gaat ONE titelstrijd aan tegen gevaarlijke Thai

Regian Eersel neemt het op tegen Sinsamut Klinmee voor ONE Championship Lichtgewicht Muay Thai World Championship-titel op 21 oktober 2022 in Kuala Lumpur, Maleisië. De Nederlands-Surinaamse Eersel is de huidige ONE Lichtgewicht kickboks kampioen.

Topvechter Eersel die ongeslagen is bij ONE zal de gevaarlijke Klinmee treffen. De strijd zal gaan om de vacante MuayThai lichtgewicht titel van de organisatie. Eersel heeft ruime ervaring in het Muay thai (Thaiboksen), zo vocht hij bij de Lion Fight organisatie.

Topvechters

Na twee sensationele knock-outs te hebben behaald in ONE Championship, bereidt de Thaise rijzende ster Klinmee zich voor op de zwaarste uitdaging uit zijn jonge carrière. Sinsamut bestormde het wereldtoneel door in maart voormalig ONE lichtgewicht kickboks wereldtitel uitdager Nieky Holzken uit Nederland te verslaan.

De Thai had slechts anderhalve ronde nodig om Holzken te verdoven met een zinderende stoot. Zowel Eersel als zijn rivaal Klinmee hebben voormalige Glory kampioen Nieky Holzken verslagen in de ONE ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws