Reacties vechtboycot Glory Ben Saddik en Plazibat! 'Zonder deze 2 geen toekomst' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Reacties vechtboycot Glory Ben Saddik en Plazibat! 'Zonder deze 2 geen toekomst'

Reacties vechtboycot Glory Ben Saddik en Plazibat! 'Zonder deze 2 geen toekomst'

Gisteren werd bekend dat Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat voorlopig geen Glory gevechten meer aangeboden krijgen. Eerst zouden de twee teamgenoten tegen elkaar de ring in moeten. De reacties op het nieuws lopen uiteen.

Glory topman Scott Rudmann kondigde via twitter aan dat Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat even op de reservebank zitten totdat de twee elkaar hebben bevochten. ,,Er is geen gevecht meer voor een van hen in GLORY totdat ze dat gevecht hebben voltooid", twiiterde Rudmann.

Rico Verhoeven wordt beschermd

Het nieuws kwam hard binnen bij de fans van de twee vechters die dan ook kritisch reageren, waarvan sommigen vinden dat de twee de organisatie zelfs zouden moeten verlaten. ,,Dan maar weg gaan bij Glory en naar ONE gaan", reageert een fan op Instagram. Ook onder de post van Rudmann zijn de reacties divers.

,,Dus ze redden je evenementen op het laatste moment (Ben Saddik) en vechten in je compensatie-events voor lege arena's (Plazibat). En dan roep je dit om om het laatste beetje geld uit je 40+ vechters en Rico te persen die één keer per jaar vecht. Zonder deze twee heeft Glory geen toekomst", leest een van de reacties.

Niet zeuren

Toch zijn er ook fans die vinden dat Rudmann een punt heeft en vinden dat de twee tegen elkaar de ring in moeten. ,,Ben Saddik en Plazibat moeten niet zeuren, ze hebben getekend bij Glory en dan kan je tegen iedereen worden ingezet. Ook een teamgenoot. "

Rudmann lijkt standvastig en zegt dat de wedstrijd er een is die veel bekijks zal trekken. ,,Fans willen die wedstrijd. Vechters van dezelfde sportschool krijgen geen speciale privileges om gevechten bij GLORY te weigeren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws