TOPKICKBOKSER: 'Ik zal Rico en Badr verslaan bij GLORY'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOPKICKBOKSER: ‘Ik zal Rico en Badr verslaan bij GLORY’

TOPKICKBOKSER: ‘Ik zal Rico en Badr verslaan bij GLORY’

TOPKICKBOKSER: 'Ik zal Rico en Badr verslaan bij GLORY'

Hij is recentelijk getekend door GLORY Kickboxing, de in Nederland trainende Roemeense kickbokser Raul Catinas. En hij heeft een missie.

Catinas die geen onbekende is in de kickboks wereld traint bij ARJ Trainingen onder leiding van topcoach Maikel Polanen. Catinas die onder andere bij SuperKombat tijden de K-1 World Grand Prix veel succes boekte is een natuurlijk zwaargewicht.

In een voorstel rondje gedaan door GLORY Kickboxing op haar site wordt duidelijk op wie Catinas zijn pijlen heeft gericht. “Ik heb veel respect voor alle vechters, maar ik kwam naar GLORY voor Badr en Rico,” zegt Catinas.

Alles voor de knock-out

De Roemeen heeft de door vele kickboksers begeerde knock-out power in zich. “Ik zal alles doen wat nodig is om al mijn gevechten op knock-out te winnen. Dat is mijn boodschap aan de GLORY fans,”aldus Catinas. Bij de zwaargewichten vallen vaak knock-outs en dat is waar de fans voor komen.

Wanneer Catinas zijn debuut gaat maken is onbekend. Geruchten gaan echter dat op het aangekondigde GLORY 76: Badr vs Benny event een aantal zwaargewichten in actie zullen komen. Waaronder de ook pas ondertekende Levi Rigters. Wellicht dat Catinas zal worden ingeroosterd.

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page