Publiek toegestaan bij Enfusion kickboks event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Publiek toegestaan bij Enfusion kickboks event

Publiek toegestaan bij Enfusion kickboks event
Publiek toegestaan bij Enfusion kickboks event

Vechtsport organisatie Enfusion gaat de grens over naar Duitsland waar het op 17 oktober een kickboks event organiseert in Wuppertal.

Samen met IFP (International Fight Promotion) zet Enfusion een groot kickboks spektakel neer in Wuppertal met als locatie de UNI-Halle. Eerdere IFP events van 18 april en 13 juni konden geen doorgang vinden door de coronvirus pandemie.

Meer events

Het event van 17 oktober zal rond de 300 toeschouwers herbergen, deze zullen zich wel aan de coronamaatregelen moeten houden. Eerder werden er al door andere kleinere vechtsport organisaties events in Duitsland georganiseerd in de buitenlucht.

Ook in Nederland zal Enfusion vanaf september weer beginnen met haar events. Deze zullen vanuit Alkmaar plaatsvinden. Enfusion was de eerste organisatie die een compleet en doordacht plan presenteerde om binnen de coronamaatregelen te kunnen organiseren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws