Protest Wrzosek afgewezen: Sportbond blijft bij beslissing Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Protest Wrzosek afgewezen: Sportbond blijft bij beslissing

Protest Wrzosek afgewezen: Sportbond blijft bij beslissing

Arek Wrzosek en zijn team zijn op de hoogte gesteld dat het protest tegen de uitslag over de wedstrijd tegen Badr Hari op Glory 80 onveranderd blijft. Deze is uitgeroepen tot een 'No Contest' en zal zo in de boeken blijven staan bij Glory.

De VON de vechtsportbond die het Glory 80 evenement sanctioneerde heeft op verzoek van het team rondom Wrzosek de zaak nog eens bekeken. Geconcludeerd werd dat er geen verandering komt in de uitslag en deze een No Contest blijft.

Het blijft een No Contest

Eerder was er verwarring en commotie ontstaan over de uitslag die eerder als een gelijkspel leek te zijn aangekondigd. Scott Rudmann CEO van Glory meld onze redactie vandaag dat de commissie zich aan de No Contest houdt.

,,Wrosek werd op de hoogte gebracht door de commissie (VON), deze hadden protest aangetekend. De commissie kwam vanmiddag bij ons (Glory) terug na beoordeling. Waar werd bevestigd dat er geen verandering komt en het een No Contest blijft", aldus Rudmann.

Wrzosek is inmiddels ontslagen door Glory naar aanleiding van de rellen in het publiek. De organisatie houdt de Pool daar grotendeels verantwoordelijk voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws