Promotor op de vlucht na niet betalen kickboksers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Promotor op de vlucht na niet betalen kickboksers

Promotor op de vlucht na niet betalen kickboksers

Een promotor is op de vlucht geslagen nadat hij geen geld bleek te hebben om vechters te betalen. De kickboksers deden gisteren mee aan een event voor het goede doel.

Via twitter komt het nieuws naar buiten dat een niet bij naam genoemde kickboks promotor er vandoor is gegaan. De man zou geen geld hebben gehad om de kickboksers betalen voor hun diensten in de ring. De vechters deden mee aan het ‘Uniting to fight drug addiction’ event.

Op de vlucht geslagen

Het event wat voor het goede doel georganiseerd was trok vechters uit heel Thailand aan. ,,Vanwege de lage kaartverkoop kon de promotor geen 200k + baht betalen aan de vechter. Ook de gehuurde locatie kan naar zijn centen fluiten. En de promotor is op de vlucht”, aldus het bericht op Twitter.. 

LEES OOK: KRIJGT BADR HARI NOG EEN KANS OP DE GLORY TITEL

,,De promotor wordt nog gezocht en aangezien veel kickboksers voor dit evenement door het land zijn gereisd. en geen geld hebben verdiend. Zijn ze naar de politie gegaan. “

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page