PROBLEMEN? GLORY Kickboxing laat personeel in de kou staan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / PROBLEMEN? GLORY Kickboxing laat personeel in de kou staan

PROBLEMEN? GLORY Kickboxing laat personeel in de kou staan

PROBLEMEN? GLORY Kickboxing laat personeel in de kou staan

Vechtsport organisatie GLORY Kickboxing zou de salarissen van haar Amerikaanse personeel niet hebben uitbetaald. Zo melden bronnen.

GLORY Kickboxing kondigde recentelijk aan terug te keren met een aantal events vanuit Nederland. Zo zal er vanaf oktober weer gevochten worden in de kickboksring. De organisatie die hiermee blijkt geeft de eerdere curatele te hebben overleeft lijkt aan een hergeboorte te werken.

Het Engelse GSUKCO nam de aandelen over van Glory Sports International, wat onder GLORY Kickboxing valt. Naar verluidt zouden buitenlandse schuldeisers zijn afbetaald, maar de Nederlandse partners niet. Nu wordt beweert dat ook het Amerikaanse GLORY personeel geen geld heeft ontvangen.

Niemand durft te spreken

Geruchten gingen al dat de salarissen van afgelopen maand niet betaald zouden zijn. Website KickboxingZ meldt zondag in een artikel, dit via betrouwbare bronnen bevestigd te hebben gekregen.

Echter wil geen van de bronnen naar buiten treden om openheid van zaken te geven. Of het hier om een tijdelijk oponthoud gaat, of dat er helemaal niet uitbetaald gaat worden is niet duidelijk. KickboxingZ heeft contact gezocht met GLORY om om navraag te doen maar kreeg geen antwoord.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page