Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel Nieuws
Nieuws

Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel

Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel

Arkadiusz Wrzosek uit polen blijkt de uitverkorene om tegen Badr Hari de ring in te gaan op 17 juli in Ahoy Rotterdam. Is de Pool een gevaar voor de Marokkaans-Nederlandse legende, of juist een opwarmer naar de titel van Glory kampioen Rico Verhoeven.

Vrijwel direct nadat bekend werd dat Badr een gevecht heeft gingen de fans speculeren over meer dan alleen het gevecht deze zomer. Er volgen immers nog twee Glory events zo kondigde de organisatie aan, september en december, de inmiddels jaar afsluiter van Glory. In december 2019 stonden Badr en Verhoeven tegenover elkaar, het is dat Badr geblesseerd raakte, maar dichterbij de titel had hij niet kunnen komen volgens velen.

Zelfde verlies

Kijkend naar Wrzosek en diens kickboks palmares dan is te zien dat hij tweemaal eerder voor Glory in de ring stond. Opvallend is dat de Pool in 2018 net als Badr in 2020 verloor van de Roemeen Benjamin Adegbuyi. In 2019 versloeg de Pool de Amerikaan Demoreo Dennis, daarna kwam hij niet meer in actie.

Het AD kwam vandaag met een stevig artikel over de komende partij tussen Badr en Wrzosek. De krant maakt een analyse over het gevecht wat een opwarmer, of alles bepalend kan zijn voor Badr. Als je de lijn volgt zoals Glory deze de afgelopen jaren heeft aan gehouden, zou er best een derde clash in december tussen Badr en Verhoeven in kunnen zitten. Lees HIER meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws