Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel

Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstap naar de titel

Poolse tegenstander Badr: bedreiging of opstapje naar de troon

Arkadiusz Wrzosek uit polen blijkt de uitverkorene om tegen Badr Hari de ring in te gaan op 17 juli in Ahoy Rotterdam. Is de Pool een gevaar voor de Marokkaans-Nederlandse legende, of juist een opwarmer naar de titel van Glory kampioen Rico Verhoeven.

Vrijwel direct nadat bekend werd dat Badr een gevecht heeft gingen de fans speculeren over meer dan alleen het gevecht deze zomer. Er volgen immers nog twee Glory events zo kondigde de organisatie aan, september en december, de inmiddels jaar afsluiter van Glory. In december 2019 stonden Badr en Verhoeven tegenover elkaar, het is dat Badr geblesseerd raakte, maar dichterbij de titel had hij niet kunnen komen volgens velen.

Zelfde verlies

Kijkend naar Wrzosek en diens kickboks palmares dan is te zien dat hij tweemaal eerder voor Glory in de ring stond. Opvallend is dat de Pool in 2018 net als Badr in 2020 verloor van de Roemeen Benjamin Adegbuyi. In 2019 versloeg de Pool de Amerikaan Demoreo Dennis, daarna kwam hij niet meer in actie.

Het AD kwam vandaag met een stevig artikel over de komende partij tussen Badr en Wrzosek. De krant maakt een analyse over het gevecht wat een opwarmer, of alles bepalend kan zijn voor Badr. Als je de lijn volgt zoals Glory deze de afgelopen jaren heeft aan gehouden, zou er best een derde clash in december tussen Badr en Verhoeven in kunnen zitten. Lees HIER meer.

Bekijk ook

Wat slecht! Eén bak ellende tijdens MMA-evenement

Helemaal lekker ging het niet tijdens het GFC 13 toernooi in Dagestan gisteren.

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page