Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Pierre Andurand de man achter GLORY Kickboxing is klaarblijkelijk niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. De twee kampioenen vechten gisteren in Ahoy Rotterdam om de lichtzwaargewicht titel
Pierre Andurand (midden)

Pierre Andurand de man achter GLORY Kickboxing is klaarblijkelijk niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. De twee kampioenen vechten gisteren in Ahoy Rotterdam om de lichtzwaargewicht titel.

De licht zwaargewicht titel die tot gisteravond in handen was van de Rus Vakhitov. Werd veroverd door de Braziliaanse topvechter en middengewicht kampioen Alex Pereira. De uitslag was nipt (46-49, 48-47, 45-50, 49-46, 49-46). Op social media was te lezen dat veel fans de uitkomst in twijfel trokken.

Niet blij

Daar blijken zij niet alleen in te staan want Beyond Kickboxing meldt dat Andurand, de hoofd investeerder achter GLORY hier ook niet blij mee is. Deze heeft Vakhitov gelijk een herkansing beloofd, als wij Beyond Kickboxing mogen geloven.

,,GLORY-president Pierre Andurand is niet al te blij met de beslissing van gisteren. En wil een rematch tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira”, meldt de site.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page