Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Pierre Andurand de man achter GLORY Kickboxing is klaarblijkelijk niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. De twee kampioenen vechten gisteren in Ahoy Rotterdam om de lichtzwaargewicht titel.

De licht zwaargewicht titel die tot gisteravond in handen was van de Rus Vakhitov. Werd veroverd door de Braziliaanse topvechter en middengewicht kampioen Alex Pereira. De uitslag was nipt (46-49, 48-47, 45-50, 49-46, 49-46). Op social media was te lezen dat veel fans de uitkomst in twijfel trokken.

Niet blij

Daar blijken zij niet alleen in te staan want Beyond Kickboxing meldt dat Andurand, de hoofd investeerder achter GLORY hier ook niet blij mee is. Deze heeft Vakhitov gelijk een herkansing beloofd, als wij Beyond Kickboxing mogen geloven.

Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

,,GLORY-president Pierre Andurand is niet al te blij met de beslissing van gisteren. En wil een rematch tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira", meldt de site.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/gokhan-saki-ziet-gevecht-wel-zitten-tegen-rico-verhoeven/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws