Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Grote baas GLORY niet blij met uitslag kickbokswedstrijd

Pierre Andurand de man achter GLORY Kickboxing is klaarblijkelijk niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. De twee kampioenen vechten gisteren in Ahoy Rotterdam om de lichtzwaargewicht titel
Pierre Andurand (midden)

Pierre Andurand de man achter GLORY Kickboxing is klaarblijkelijk niet blij met de uitslag van de wedstrijd tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. De twee kampioenen vechten gisteren in Ahoy Rotterdam om de lichtzwaargewicht titel.

De licht zwaargewicht titel die tot gisteravond in handen was van de Rus Vakhitov. Werd veroverd door de Braziliaanse topvechter en middengewicht kampioen Alex Pereira. De uitslag was nipt (46-49, 48-47, 45-50, 49-46, 49-46). Op social media was te lezen dat veel fans de uitkomst in twijfel trokken.

Niet blij

Daar blijken zij niet alleen in te staan want Beyond Kickboxing meldt dat Andurand, de hoofd investeerder achter GLORY hier ook niet blij mee is. Deze heeft Vakhitov gelijk een herkansing beloofd, als wij Beyond Kickboxing mogen geloven.

,,GLORY-president Pierre Andurand is niet al te blij met de beslissing van gisteren. En wil een rematch tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira”, meldt de site.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page