Pierre Andurand: 'GLORY Kickboxing investeerder met lef' Nieuws
Nieuws

Pierre Andurand: 'GLORY Kickboxing investeerder met lef'

Pierre Andurand: 'GLORY Kickboxing investeerder met lef'
Pierre Andurand: 'GLORY Kickboxing investeerder met lef'

Het is 21 december 2019, een record van 31.000 schreeuwende Nederlandse fans zijn getuige van Glory Collision 2 Badr Hari vs Rico Verhoeven in het Gelderdome in Arnhem, Nederland.

Met bovenstaand de tekst begint Bas Boon die de geboorte van GLORY Kickboxing van dichtbij meemaakte zijn verhaal over het ontstaan van de inmiddels werelds grootste kickboks organisatie van Nederlandse origine en de man die het lef had geld te investeren in een woelige tijd, de Fransman Pierre Andurand.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven prolongeert GLORY wereldtitel

GLORY brak afgelopen weekend alle records met 3.5 miljoen Nederlanders die Rico Verhoeven zijn wereldtitel zagen verdedigen tegen kickboks leggende Badr Hari. Een gevecht dat Nederland lang in de ban hield maar een vervelend einde kreeg met de blessure van Badr Hari. Toch zette GLORY zaterdag de standaard door het kickboksen weer helemaal op de kaart te zetten.

Goede voorspeller

"Zeven jaar nadat ik Golden Glory en Glory World Series aan Glory Sport International had verkocht, arriveerde GLORY op het keerpunt en ik was ervan overtuigd dat ze een miljarden bedrijf zouden worden. Pierre Andurand je verdient dit, alle respect en bedankt voor wat je voor mij en de kickbokssport hebt gedaan, je bent een uitzonderlijk mens met het geduld van een heilige, " zegt Boon op zijn eigen site.

ZIE OOK >> GLORY Kickboxing zet kickboksen weer op de kaart

Boon voorspelde destijds meer dan alleen dat GLORY ver zou komen, ook zei hij toen al dat MMA-vechten het boksen en kickboksen zou overstijgen. Detail in de tijd dat Boon zijn Golden Glory en Glory World Series aan Glory Sport International bekend was, werden de kickboks wedstrijden ook al door Veronica uitgezonden. Lees hier het hele verhaal van Bas Boon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws