Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar

Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar

Petosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar

De finalisten van ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix zijn bekend.

De tweede ronde van het toernooi werd gisteravond (16 augustus) gehouden in Bangkok, Thailand tijdens het evenement getiteld “Dreams of Gold”. Giorgio Petrosyan nam het op tegen Jo Nattawut en Dzhabar Askerov stond tegenover tegen Samy Sana.

Petrosyan en Nattawut ontmoetten elkaar voor de tweede keer. Hun eerste uitje in april 2018 eindigde in het voordeel van Petrosyan, die een unaniem besluit scoorde. Het tweede gevecht, dat diende als co-main event, eindigde vóór de laatste bel. Petrosyan claimde de overwinning door knock-out in de eerste ronde.

Giga bedrag

Ook Askerov en Samy Sana ontmoetten elkaar eerder en vochten op de hoofdkaart. Het paar ging een afstand van drie rondes, die eindigde in een meerderheidsbesluit uitgesproken ten gunste van Sana. Zowel Petrosyan als Sana gingen er vrijdag met de winst vandoor en verzekerde zich van een plek in de finale.

ZIE OOK>> Ilias Ennahachi pakt wereldtitel bij ONE FC

Giorgio Petrosyan en Samy Sana zullen naar verwachting in de finale op de “ONE Century” gevechtskaart eindigen. Het evenement vindt plaats op 13 oktober in Ryogoku Kokugikan in Tokio, Japan. De hoofdprijs van het toernooi is US $ 1 miljoen. Het gevecht zal live worden uitgezonden via de social media kanalen van ONE. Een die u zeker niet mag missen.

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.