Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar Nieuws
Nieuws

Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar

Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar
Petrosyan vs Sana: De kickboks finale van 1 miljoen dollar

De finalisten van ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix zijn bekend.

De tweede ronde van het toernooi werd gisteravond (16 augustus) gehouden in Bangkok, Thailand tijdens het evenement getiteld "Dreams of Gold". Giorgio Petrosyan nam het op tegen Jo Nattawut en Dzhabar Askerov stond tegenover tegen Samy Sana.

Petrosyan en Nattawut ontmoetten elkaar voor de tweede keer. Hun eerste uitje in april 2018 eindigde in het voordeel van Petrosyan, die een unaniem besluit scoorde. Het tweede gevecht, dat diende als co-main event, eindigde vóór de laatste bel. Petrosyan claimde de overwinning door knock-out in de eerste ronde.

Giga bedrag

Ook Askerov en Samy Sana ontmoetten elkaar eerder en vochten op de hoofdkaart. Het paar ging een afstand van drie rondes, die eindigde in een meerderheidsbesluit uitgesproken ten gunste van Sana. Zowel Petrosyan als Sana gingen er vrijdag met de winst vandoor en verzekerde zich van een plek in de finale.

ZIE OOK>> Ilias Ennahachi pakt wereldtitel bij ONE FC

Giorgio Petrosyan en Samy Sana zullen naar verwachting in de finale op de "ONE Century" gevechtskaart eindigen. Het evenement vindt plaats op 13 oktober in Ryogoku Kokugikan in Tokio, Japan. De hoofdprijs van het toernooi is US $ 1 miljoen. Het gevecht zal live worden uitgezonden via de social media kanalen van ONE. Een die u zeker niet mag missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws