Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship

Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship

Giorgio Petrosyan en Davit Kiria zullen op 26 februari de strijd met elkaar aangaan in Singapore. De twee topkickboksers zullen tijdens ONE: ‘Fists of Fury’ tegen elkaar te zien zijn.

Voor Petrosyan die geheel 2020 buiten spel stond is het zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd. Het jaar ervoor won hij de vedergewicht kickboks Grand Prix bij ONE Championship. De Armeens/Italiaans verdiende daarbij $ 1 miljoen dollars.

Nederlanders

Petrosyan is gekoppeld aan de voormalige Glory lichtgewicht kampioen Davit Kiria. Deze zal zijn debuut zal maken bij ONE. De Georgiër heeft al een verlies tegen Petrosyan op zijn palmares staan. Hij werd in 2012 door Petrosyan verslagen. En zal dit met zekerheid willen wreken.

Er staan ook twee Nederlandse kampioen gepland te vechten op de 26e. Ilias Ennahachi zijn vlieggewicht kickbokstitel verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9. Ook Regian Eersel komt in actie echter wordt zijn gevecht pas in maart uitgezonden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/wraak-rico-verhoeven-uitgedaagd-door-marokkaanse-bruce-lee/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws