Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship

Petrosyan in wraakgevecht met Kiria bij ONE Championship

Giorgio Petrosyan en Davit Kiria zullen op 26 februari de strijd met elkaar aangaan in Singapore. De twee topkickboksers zullen tijdens ONE: ‘Fists of Fury’ tegen elkaar te zien zijn.

Voor Petrosyan die geheel 2020 buiten spel stond is het zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd. Het jaar ervoor won hij de vedergewicht kickboks Grand Prix bij ONE Championship. De Armeens/Italiaans verdiende daarbij $ 1 miljoen dollars.

Nederlanders

Petrosyan is gekoppeld aan de voormalige Glory lichtgewicht kampioen Davit Kiria. Deze zal zijn debuut zal maken bij ONE. De Georgiër heeft al een verlies tegen Petrosyan op zijn palmares staan. Hij werd in 2012 door Petrosyan verslagen. En zal dit met zekerheid willen wreken.

Er staan ook twee Nederlandse kampioen gepland te vechten op de 26e. Ilias Ennahachi zijn vlieggewicht kickbokstitel verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9. Ook Regian Eersel komt in actie echter wordt zijn gevecht pas in maart uitgezonden.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page