Peter Aerts in knock-out oorlog met Jamal Ben Saddik (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Peter Aerts in knock-out oorlog met Jamal Ben Saddik (video)

Peter Aerts in knock-out oorlog met Jamal Ben Saddik (video)

Toen Peter Aerts, Jamal Ben Saddik knock-out sloeg tijdens GLORY 8 in Tokyo. Ging daar een ware oorlog in de ring aan vooraf. Het was een strijd tussen de legende Aerts en toen opkomend vechter Ben Saddik.

De strijd in 2013 tussen Aerts en Ben Saddik staat in de boeken als een van de zwaarste kickbokswedstrijden. Het was een ware stoten en trappen uitwisseling tussen de twee zwaargewichten.

Aerts won uiteindelijk op TKO. In het kader van gevechten van weleer die de nieuwe kickboks fans zeker moeten zien is dit er zeker een van…..

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page