Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? 'Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? ‘Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap’

Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? ‘Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap’

Pakt Glory titel van Rico Verhoeven af? 'Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap'

Mike Passenier zit een interim kampioenschap tussen Antonio Plazibat en Rico Verhoeven wel zitten. Als Verhoeven zijn titel niet verdedigd zou deze vacant moeten komen zegt de toptrainer. Dan zou Plazibat die als nummer een gerangschikt is achter de kampioen voor de vacante titel in een interim gevecht kunnen vechten.

Er zijn genoeg opties volgens Passenier om een aantal topgevechten neer te zetten binnen Glory. Afgelopen weekend versloeg Plazibat die onder Passenier traint voor de tweede keer Tarik Khbabez. Het gevecht was onderdeel van het Glory goedmaak event voor Glory 80 in Hasselt. Deze moest worden onderbroken door rellen in het publiek.

Passenier zegt in de Vechtersbazen Podcast dat het evenement wederom een top visitekaartje is van Glory voor de sport. Ook sprak Passenier die gezien kan worden als een van de experts binnen de vechtsport dat het tijd wordt voor een kans op de titel van Verhoeven. Echter vecht deze dit jaar niet binnen Glory maar in oktober op zijn eigen event. Volgens de regels van Glory zou Verhoeven zijn titel voor die datum moeten hebben verdedigd. Anders zou deze vacant moeten komen en zou een interim gevecht volgen.

Groot toernooi

Tijdens de discussie in de

geloofde host Dennis Kornman niet dat Glory de titel af zou pakken van Verhoeven; ,,Rico is de posterboy van Glory, die titel pakken ze hem niet zomaar af”, zegt Kornman. Passenier zegt; ,,Regels zijn regels, laat Plazibat vechten tegen wie dan ook voor die titel. Dan komt Rico weer terug in januari en dan heb je kampioen tegen kampioen”, zegt Passenier.

,,Dit is nog nooit voorgekomen in Glory en dat zou top zijn.” Er is zeker wat voor te zeggen als er een intermin gevecht zou komen en een clash tussen Plazibat en Verhoeven. Ook een zwaargewicht toernooi zou een goede optie zijn kwam naar voren in de Podcast. Bekijk hem bovenstaand voor meer.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page