Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? 'Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? 'Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap'

Pakt Glory Rico Verhoeven titel af? 'Daarna gevecht met Plazibat voor kampioenschap'

Mike Passenier zit een interim kampioenschap tussen Antonio Plazibat en Rico Verhoeven wel zitten. Als Verhoeven zijn titel niet verdedigd zou deze vacant moeten komen zegt de toptrainer. Dan zou Plazibat die als nummer een gerangschikt is achter de kampioen voor de vacante titel in een interim gevecht kunnen vechten.

Er zijn genoeg opties volgens Passenier om een aantal topgevechten neer te zetten binnen Glory. Afgelopen weekend versloeg Plazibat die onder Passenier traint voor de tweede keer Tarik Khbabez. Het gevecht was onderdeel van het Glory goedmaak event voor Glory 80 in Hasselt. Deze moest worden onderbroken door rellen in het publiek.

Passenier zegt in de Vechtersbazen Podcast dat het evenement wederom een top visitekaartje is van Glory voor de sport. Ook sprak Passenier die gezien kan worden als een van de experts binnen de vechtsport dat het tijd wordt voor een kans op de titel van Verhoeven. Echter vecht deze dit jaar niet binnen Glory maar in oktober op zijn eigen event. Volgens de regels van Glory zou Verhoeven zijn titel voor die datum moeten hebben verdedigd. Anders zou deze vacant moeten komen en zou een interim gevecht volgen.

Groot toernooi

Tijdens de discussie in de

geloofde host Dennis Kornman niet dat Glory de titel af zou pakken van Verhoeven; ,,Rico is de posterboy van Glory, die titel pakken ze hem niet zomaar af", zegt Kornman. Passenier zegt; ,,Regels zijn regels, laat Plazibat vechten tegen wie dan ook voor die titel. Dan komt Rico weer terug in januari en dan heb je kampioen tegen kampioen", zegt Passenier.

,,Dit is nog nooit voorgekomen in Glory en dat zou top zijn." Er is zeker wat voor te zeggen als er een intermin gevecht zou komen en een clash tussen Plazibat en Verhoeven. Ook een zwaargewicht toernooi zou een goede optie zijn kwam naar voren in de Podcast. Bekijk hem bovenstaand voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws