Overeem waarschuwt Verhoeven! 'Ik kom voor je titel' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Overeem waarschuwt Verhoeven! 'Ik kom voor je titel'

Overeem waarschuwt Verhoeven! 'Ik kom voor je titel'

Alistair Overeem daagt Glory kampioen Rico Verhoeven uit voor diens wereldtitel. Op 23 oktober staan de twee grootste vechters ooit tegenover elkaar in het Gelredome, Arnhem tijdens Collision 3.

Gewend om te kickboksen en meester in het MMA-vechten is voormalig UFC-vechter Overeem klaar voor de strijd met Verhoeven. Wie beide vechters volgt op social media ziet de weg die beiden gaan naar de wedstrijd.

Harde strijd

Daar waar Verhoeven off-season altijd 70% strijd klaar is, zal Overeem de beste kickbokser ooit treffen op full speed over een aantal weken. Overeem daarentegen bereidt zich onder andere voor in Amerika bij topvechter James McSweeney. Zowel Verhoeven als Overeem zijn geen echte trash talkers, eerder bescheiden.

Toch komen er signalen naar buiten dat er een harde strijd aankomt 'vecht klaar', was de eerste boodschap van Overeem. Vandaag zegt Overeem te komen voor Verhoeven. ,,Ik kom voor de titel", schrijft Overeem begeleid door een foto die een top fitte vechter laat zien. Van het gevecht wordt gezegd dat dit wel eens de grootste uitdaging voor Verhoeven kan worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws