Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: 'Fans enthousiast over clash'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: ‘Fans enthousiast over clash’

Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: ‘Fans enthousiast over clash’

Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: 'Als wedstrijd doorgaat'

Alistair Overeem blijkt favoriet te zijn tegenover Badr Hari voor hun geplande wedstrijd die aangekondigd is voor oktober dit jaar. Dit zal de derde keer zijn dat de twee topvechters tegenover elkaar zullen staan op een nog onbekende locatie en exact vastgestelde datum.

Het nieuws dat Glory aankondigde over het gevecht tussen Overeem en Badr op Collision 4 wordt met enthousiasme ontvangen door de fans. Alhoewel het gevecht blijkt te staan werd er geen locatie, noch een exacte datum bekend gemaakt.

Voor Overeem en Badr wordt het de derde keer dat zij tegenover elkaar staan met een huidige stand van 1-1. In december 2018 verloor Badr van Overeem via KO op Dynamite!! in Saitama, Japan. Dit verlies wreekte Badr een jaar later tijdens de K-1 World Grand Prix 2009 Finale in Yokohama, Japan met een TKO winst.

Overeem gaat winnen

Uit een Poll gehouden door onze redactie onder de volgers kwam naar buiten dat Overeem met 54% van de stemmen favoriet is over Badr die 46% toebedeelt krijgt. Wel met de kanttekening dat het gevecht plaatsvindt, een aantal fans spreken daar hun bezorgdheid over uit. ,,Als het maar doorgaat. Er kan nog van alles gebeuren tussen nu en oktober, blessures zijn zo gemaakt”, is een van de reacties.

Naast de aankondiging van het Overeem tegen Badr gevecht op Collision 4 werd Glory 81 aangekondigd. Ook hier wordt geen datum gemeld maar het zal in de zomer plaatsvinden. Met als aangekondigde eerste partij die tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Verwacht wordt dat er binnenkort meer nieuws over beide events volgt.

Bekijk ook

Beladen MMA-wedstrijd gaat op straat verder: 'Ik zie je buiten'

‘Ik zie je buiten!’ MMA-wedstrijd gaat op straat verder (video)

Wat een zooitje...

Absurd hoog bedrag Usyk en Joshua voor hun boks rematch

Absurd hoog bedrag Usyk en Joshua voor boks rematch

Oleksandr Usyk en Anthony Joshua zijn klaar om een giga bedrag binnen te slepen.

Straatbokser deelt fatale klap uit! 'Ik zei het je toch' (video)

Straatbokser deelt fatale klap uit! ‘Ik zei het je toch’ (video)

Boksen doe je het beste in de sportschool en niet op straat dat is levensgevaarlijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page