🎥 Overeem: 'Eerst Rico dan Badr en we praten met Bellator MMA' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 Overeem: ‘Eerst Rico dan Badr en we praten met Bellator MMA’

🎥 Overeem: ‘Eerst Rico dan Badr en we praten met Bellator MMA’

Alistair Overeem keert terug naar zijn kickboks roots, gisteren werd met veel trompetgeschal bekend gemaakt dat de Nederlandse topvechter en levende legende getekend heeft bij Glory Kickboxing. In een interview met Ariel Helwani van ESPN, verteld Overeem over zijn stap naar Glory maar ook dat hij toch nog in MMA-actief zal zijn.

In het interview met Helwani zegt Overeem dat er al een tijd gesprekken gaande waren, maar dat iedereen de kaken stijf op elkaar moest houden. Ook heeft Overeem in zijn contract ruimte om bij andere partijen te vechten, zo zegt de topatleet in gesprek te zijn met Bellator MMA voor een verlangt gevecht met mede legende Fedor Emelianenko.

Eerst Rico dan Badr

,,We praten met Bellator een gevecht met Fedor staat nog op mijn verlanglijstje”, zegt Overeem die niet uitsluit dat deze plaats zal vinden. Over vechten bij Glory zegt Overeem op de vraag wie hij tegenover zich wil; ,,Er is wat onafgemaakte business met een aantal vechters, er is veel gezegd en ik zou natuurlijk voor de titel willen gaan in mijn debuut, want zo ben ik.”

,,Een gevecht met Rico zou gigantisch zijn maar staat nog niet vast en daarna Badr we hebben mooie tijden gehad in de K-1.” Over zijn debuut kan Overeem niet veel zeggen, wel dat hij dit jaar vecht en in Nederland.

Dat Overeem terugkeert naar het kickboksen en Glory is zeer goed nieuws voor de sport en haar fans. Niet alleen geeft dit het kickboksen een boost, maar laat het ook zien dat Glory terug is van weggeweest en haar pad vervolgt weer de grootste kickboks organisatie ter wereld te willen zijn. Het is een slimme zet om Overeem binnen te halen met massa’s internationale fans die zeker voor online PPV verkopen zullen zorgen.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page