Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Opstootje: Hete taferelen bij weging GLORY Utrecht (video)

Opstootje: Hete taferelen bij weging GLORY Utrecht (video)

Vandaag vonden de wegingen plaats voor GLORY 65 Utrecht, welke vrijdag 17 mei plaatsvindt.

Alle vechters haalden hun gewicht voor de wedstrijden van vrijdag. Yousri Belgaroui was iets te zwaar, maar mocht het gewicht er nog aflopen. Dat lukte en hij werd goed bevonden om te vechten tegen Donovan Wisse.

Er was nog even een spannend moment toen de gemoederen flink opliepen tussen Kevin van Heeckeren en zijn tegenstander Matt Baker. Van Heeckeren kwam op met een koksmuts op zijn hoofd, wellicht verwijzend naar de naam van Baker wat in het Nederlands vertaald Bakker betekent.

Internet gevecht

Beiden vechters vochten op social media al een flinke verbale oorlog met elkaar uit. Dit kwam tot een climax toen zij tegenover elkaar stonden. GLORY officials moeten tussen beide komen om de boel te sussen. De partij tussen van Heeckeren en Baker zal ongetwijfeld vuurwerk gaan opleveren.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé