Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Opgelet: WFL event van 21 April wordt verplaatst

Opgelet: WFL event van 21 April wordt verplaatst

Opgelet: WFL event van 22 april wordt verplaatst

Het WFL evenement van 22 april gaat een andere datum krijgen.

In een post op deWFL Facebook pagina is te lezen dat het even verplaatst zal worden naar 9 juni aanstaande. De WFL meldt in haar post: “Ons evenement van 21 april staat voor de deur. Helaas zijn wij genoodzaakt om dit event te verplaatsen naar 9 juni. “

“De reden hiervoor is dat er vanuit de gemeente Haarlemmermeer om aanvullende gegevens is gevraagd. Hierdoor hebben we grote vertraging opgelopen omtrent het verkrijgen van de vergunning. Er dienen dusdanig veel maatregelen vanuit de organisatie te worden genomen, dat het organisatorisch niet haalbaar is om dit voor 21 april op orde te hebben.”

Geen vergunning

“Tot op heden is de vergunning nog niet afgegeven. Heb jij al een kaart gekocht via ticketmaster? Dan ontvang je komende week vanuit ticketmaster een e-mail met daarin de procedure voor het restitueren. Je kan er voor kiezen om je volledige aankoopbedrag terug te krijgen of om je kaartjes om te zetten met een geldigheid van de nieuwe datum 9 juni. “

“Wij begrijpen dat dit voor zowel de deelnemers als de liefhebbers een vervelende situatie is. Ivm de verplaatsing zullen wij een aantal wedstrijden moeten herbevestigen. Er zal een aangepaste matchmaking komen.” Eerder riep Jorina Baars de geboekt staat te vechten tegen Anissa Haddoui voor de WFL titel al op om geen kaarten meer te kopen aangezien er niet duidelijk was of het event op 22 april door zou gaan. Nu wordt deze dus verplaatst.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart’

Afgelopen zaterdag verdedigde Cedric Doumbe met succes zijn GLORY weltergewicht titel tegen Alim Nabiev in Parijs.

Kickbokser Jaraya over verlies: ‘Wij gaan de beelden terugkijken’

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikt op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die ligt nu om de hoek.