?? ?? Ongeslagen kickbokser Boutasaa tekent bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

?? ?? Ongeslagen kickbokser Boutasaa tekent bij ONE Championship

?? ?? Ongeslagen kickbokser Boutasaa tekent bij ONE Championship

Mohammed Boutasaa, de ongeslagen Marokkaans-Nederlands vechter is een van de rijzende sterren in het kickboksen. Vandaag werd bekend dat Boutasaa is toegetreden tot de selectie bij ONE Championship.

De populaire vechter zal te zien zijn in de ONE Super Series. In 2017 tekende Boutasaa een contract bij vechtorganisatie Enfusion. Hij won 2 jaar later de Enfusion -67 kg wereldkampioenschap. De atleet met de bijnaam "Too Sharp" brengt een perfect record mee naar 's werelds grootste vechtsportorganisatie ONE Championship.

Een van de beste

Met een 15-0 professioneel record met vijf knock-out overwinningen. De 22-jarige volgt een sterke lijn van elite Nederlands-Marokkaanse kickboksers. Hij wil bewijzen dat hij naast de topsterren op het wereldtoneel thuishoort.

Boutasaa, afkomstig uit Amsterdam, vertegenwoordigt Gym Southpaw onder Mohamed Bennasser. Nu is Boutasaa klaar voor een overstap naar de grote competities en zal hij zichzelf testen tegen 's werelds beste vechters in de ONE Super Series-vedergewicht klasse. Wanneer Boutasaa zijn one debuut maakt is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws