ONE: Roots of Honor: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica Nieuws
Nieuws

ONE: Roots of Honor: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica

ONE: Roots of Honor: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica
ONE: Roots of Honor: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica

Op 12 april vindt in de Mall of Asia Arena in Manila op de Filippijnen, ONE: Roots of Honor plaats.

Op het groots aangekondigde ONE Championship event zal de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Ibrahim El Bouni in de ring staan tegenover Andrei Stoica.

El Bouni vocht al een aantal keren voor de snelst groeiende Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship. Zo stond hij tegenover landgenoot Tarik Khbabez, waarvan hij verloor in oktober 2018. Eerder was El Bouni te sterk voor Andre Meunir, die hij versloeg in juli van hetzelfde jaar.

Harde strijd

Stoica maakte recentelijk in maart dit jaar zijn opwachting tegen Khbabez, echter verloor Stoica deze partij via een jury beslissing. De partij tussen El Bouni en Stoica belooft een clash te worden tussen twee vechters die elkaar geen ruimte zullen geven. Het zal dan ook ongetwijfeld tot de laatste seconden spannend blijven.

LEES OOK: Tarik Khbabez domineert Andrei Stoica

El Bouni staat in de top 10 van de beste kickboksers, hij heeft een lange carrière en vocht eerder bij welbekende WFL van Melvin Manhoef en bij de K-1 organisatie, een van de meest heftige kickboks toernooien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws