Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE kickboksen: Regian Eersel scoort brute knock-out (video)

ONE kickboksen: Regian Eersel scoort brute knock-out (video)

Eerder vandaag stond Regian Eersel in de ring bij ONE Championship in Singapore. Tijdens het Call to Greatness ontmoette hij Anthony Njokuani, die het tempo van de Amsterdammer niet bij kon houden.

Eersel staat bekend als een Nederlands meest geduchte kickboksers die hoge ogen gooit in het buitenland. Zo is hij onder andere Muaythai wereldkampioen bij het Amerikaanse Lion Fight.

Hij vocht al eens eerder bij de Aziatische organisatie maar keerde vandaag terug om met Njokuani de strijd aan te gaan. En niet onverdienstelijk hij wist de Nigeriaan te verslaan via knock-out.

LEES OOK: Regian Eersel keert terug bij ONE Championship

Overigens is Njokuani ook geen onbekende en stond al eens tegenover de Nederlander Andy Souwer bij ONE, die hij op een split decision wist te verslaan. Ook vocht hij bij de Amerikaanse MMA-organsatie UFC en heeft een ruime ervaring als kickbokser.

Bekijk ook

Rico vs Badr 2: GLORY Kickboxing trekt grote sponsoren aan

De aanstaande rematch tussen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en all time kickboks legende Badr Hari, is niet alleen voor de kickboks fans aantrekkelijk.

Titelgevecht tussen Murthel Groenhart en Cédric Doumbé afgelast

Een flinke tegenvaller voor de kickboks fans, het titelgevecht van 26 oktober tussen de Nederlandse voormalige GLORY wereldkampioen en huidig kampioen Cédric Doumbé gaat niet door.

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Op 28 december kan de Nederlandse kickboks en MMA-vechter Mellony Geugjes K-1 kickboks geschiedenis gaan schrijven in Japan.