Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Kickboksen: El Bouni verwacht vuurwerk tegen Stoica

ONE Kickboksen: El Bouni verwacht vuurwerk tegen Stoica

Kickboksen: Ibrahim El Bouni vs. Andrei Stoica vuurwerk verzekert

Ibrahim El Bouni en Andrei Stoica zullen op vrijdag 12 april tegen elkaar de ring in gaan tijdens ONE: ROOTS OF HONOR.

De Marokkaans-Nederlandse El Bouni zal onvermurwbaar een show ten beste geven. De knock-out koning staat bekend om zijn gelikte bewegingen, vooral voor een man van zijn formaat en heeft een geweldige stootkracht. El Bouni gelooft dat zijn Roemeense tegenstander niet het gereedschap in huis heeft om hem te verslaan.

“Zijn stijl? Hij beweegt niet te veel. Ik kan bewegen, en ik kan staan ​​en knallen. Hij heeft goede stoten, een goede rechter en linkse hoek, goede trappen en ik respecteer hem, maar mijn beweging, mijn afstand, mijn stoten, mijn schoppen, alles, zal beter zijn dan de zijne, “zegt El Bouni in een interview met ONE.

Opnieuw de ring in

De 26-jarige atleet keert terug voor zijn derde ONE Super Series gevecht in Manila, na zijn adembenemende debuutoverwinning op Andre Meunier en een verlies partij tegen landgenoot en absolute titel kanshebber Tarik Khbabez. El Bouni wil dit keer als winnaar uit de bus komen nadat hij hard heeft gevochten, maar kwam in zijn laatste gevecht tekort.

LEES OOK > Tarik Khbabez te sterk voor Ibrahim El Bouni

Ervan uitgaande dat Stoica nuchter en gefocust is, ziet El Bouni niet hoe de uitkomst er anders uit zal zien. “Stoica heeft goede stoten, maar kan hij ze gebruiken? Nee, niet tegen mij. Hij zal drie keer moeten nadenken voordat hij kan slaan en ik zal hem het eerst slaan, “zegt hij.

Bekijk ook

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek

ENFUSION EINDHOVEN: Levi Rigters zegt af tegen Murat Aygun

Het gevecht tussen topkickboksers Levi Rigters en