Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE FC: Petrosyan domineert Petchmorakot in rematch

ONE FC: Petrosyan domineert Petchmorakot in rematch

ONE FC: Petrosyan domineert Petchmorakot in rematch

Vrijdag vond de veel besproken rematch plaats tussen Giorgio “The Doctor” Petrosyan en Petchmorakot Petchyindee Academy.

De eerdere ontmoeting van de twee werd als een no-contest achteraf beoordeeld. ONE Championship had een officiële evaluatie uitgevoerd van het controversiële gevecht tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee.

Conclusie van de evaluatie is dat het gevecht wat plaatsvond tijdens ONE: Enter The Dragon van 17 mei jl. als een ‘No contest” werd beoordeeld. Dit was zuur voor Petchyindee, want deze moest opnieuw moeten bewijzen dat hij Petrosyan de baas zou kunnen.

Een miljoen dollar

Petrosyan is de grote ster bij ONE en de beslissing werd dan ook door niet iedereen met enthousiasme ontvangen. Zo wordt er gesuggereerd dat Petrosyan moest winnen. In de Axiata Arena in Kuala Lumpur, Maleisië zagen vandaag de kickboks fans beide vechters met volle overtuiging elkaar bevechten.

ZIE OOK>> Petrosyan en Petchmorakot gevecht moet overnieuw

Petrosyan bleek de sterke van de twee en gaat door naar de halve finale van het vedergewicht toernooi waar maar liefst een miljoen dollar te verdienen valt. De volgende tegenstander waar Petrosyan tegen vecht is tegen Jo Nattawut.

Bekijk ook

TEGENVALLER: Top gevecht GLORY 75 Utrecht afgelast

De partij die als tweede belangrijke gepland

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Foto: GLORY Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink ...

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing