ONE FC: Kickbokser Santino Verbeek in top 5 beste gevechten Nieuws
Nieuws

ONE FC: Kickbokser Santino Verbeek in top 5 beste gevechten

ONE FC: Kickbokser Santino Verbeek in top 5 beste gevechten
ONE FC: Kickbokser Santino Verbeek in top 5 beste gevechten

Hij debuteerde onlangs bij ONE Championship de jonge getalenteerde Nederlandse kickbokser Santino Verbeek.

Zijn debuut kickboks wedstrijd tegen de Engelsman Juan Cervantes heeft flink indruk gemaakt bij ONE Championship. Zo goed zelfs dat het gevecht in de top 5 van de ONE Super Series is opgenomen, dit is nog niet eerder voorgekomen met een debutanten partij.

Verbeek plaatste een magnifieke rechterhoek om zijn rivaal op de grond te krijgen wat hem in de rust van de wedstrijd parten bleef spelen. Toch liet Cervantes zich door de knockdown niet ontmoedigen, stopte niet met naar voren vechten gedurende de wedstrijd, maar hij bleef in zijn aanval stuiten op zware tegenstand van Verbeek.

Incassering vermogen van formaat

Dat veranderde allemaal in de laatste ronde toen de Brit opende met een verbluffende springende knie en een meedogenloos spervuur van stoten gedurende bijna de hele drie minuten durende ronde. Op de een of andere manier bleef Verbeek staan, ondanks enkele directe klappen op de kin, zijn werk in de eerdere rondes was genoeg om een overwinning te behalen in zijn ONE-debuut door meerderheidsbesluit.

ZIE OOK>> Santino Verbeek maakt top debuut bij ONE FC

Verbeek wordt vooraf gegaan in de top 5 door de partijen van Josh Tonna vs. Yoshihisa Morimoto, Giorgio Petrosyan vs. Petchmorakot Petchyindee Academy, Rodtang Jitmuangnon vs. Jonathan Haggerty en Bangpleenoi Petchyindee Academy vs. Liam Nolan. Van Verbeek wordt gezegd dat hij als een van de top talenten bij ONE wordt gerekend, hij wordt getraind door kickboks legende Ernesto Hoost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws