Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

ONE Championship baas Chatri Sityodtong maakte bekend dat de winst van Petchmorrakot Petchyindee op Giorgio Petrosyan zou worden vernietigd. Dit creëerde een stroom van online opmerkingen en vragen. Veel mensen vroegen zich af welke regels de Thai heeft overtreden.

Op Facebook heeft de ONE Championship CEO de antwoorden gegeven op de vragen die er rondgaan. In gedetailleerde posts legde Chatri precies uit hoe Petchmorrakot de kickboksregels van ONE heeft overtreden.

Scheidsrechter had beter moeten opletten

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, werd Petchmorrakot er niet van beschuldigd langer te clinchen dan de toegestane drie seconden. Volgens Chatri gebruikte hij echter herhaaldelijk de clinch voor verdedigingsdoeleinden wat niet is toegestaan ​​onder kickboksregels in ONE Championship.

ZIE OOK >> Felle kritiek op terugdraaien uitslag kickboswedstrijd

Hij verklaart ook dat de ONE FC regels toestaan dat een clinch gebruikt wordt ​​voor aanvallen met stoten. Hij zegt ook dat de scheidsrechter had moeten ingrijpen om Petchmorrakot een gele kaart te geven, in plaats van hem herhaaldelijk te waarschuwen.

Bekijk ook

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Hij moest noodgedwongen stoppen met professioneel kickboksen, Robbie Hageman.

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Kickbokser Ilias Bulaid tekent contract bij WLF (Wu Lin Feng)

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.