ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp

ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp

ONE Championship wereldkampioen Regian Eersel staat op scherp
Regian Eersel (R) in actie tegen Nieky Holzken (R)

Regian Eersel het wonderkind uit de Bijlmer, boekte grote successen in de kickboks wereld. Zo veroverde hij diverse wereldtitels, maar staat de kampioen voorlopig noodgedwongen aan de zijlijn.

Als op 19 december aanstaande Murthel Groenhart een gooi doet naar de wereldtitel van Cedric Doumbé zit in de Bijlmer Regian Eersel zich te verbijten.

De titelverdediging van de wereldkampioen bij ‘ONE’ (-77kg) ging door allerlei Corona-toestanden onlangs op het allerlaatste moment niet door. De kampioen die tot twee keer toe Nieky Holzken wist te verslaan, zou ook graag zijn opponenten bij Glory op het zegekarretje plaatsen.

CONTRACT

,,Pff ..praat mij er niet van”, begint Eersel als onze redactie hem naar zijn laatste reis naar Singapore vraagt. ,,Ik was voor vertrek negatief getest op corona, maar toen ik daar aankwam was ik weer positief. Bij thuiskomst ook weer negatief. Ik snap het niet meer”.

De houder van de wereldtitel bij ONE Championship, die uitkomt voor sportschool Sityodtong en onder het management valt van Maik Polanen wordt door velen gezien als de beste vechter ter wereld in de klasse tot 77kg. Of het er ooit van gaat komen dat Eersel tegen Doubé of Groenhart in de ring zal staan is nog ongewis. Het contract van Eersel loopt wel af begin komend jaar en de vraag is wat ‘ONE’ gaat doen.

MURTHEL vs CEDRIC

,,Ik gun Murthel de overwinning. Alleen al om die grote praatjes die Doubé heeft. Ik ga zeker kijken op 19 december. Wel met gemengde gevoelens uiteraard, want ik heb al een tijd niet gevochten. Wanneer ik weer in de ring sta blijft door al die Corona-toestanden onzeker maar ik ben in topvorm”, zegt Eersel.

,,Ook qua gewicht zit ik goed”. De fulltime Kok bij een kinderdagverblijf hunkert weer naar een partij. Tegen wie maakt hem niet zoveel uit. Met zijn 27 jaar is de supervechter nog lang niet uitgevochten.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page