ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend.

Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak, die met haar knieën een sensatie veroorzaakte op sociale media, heeft getekend bij ONE Championship. De tiener heeft de Muaythai knie techniek zo geperfectioneerd dat de ene na de andere tegenstander neer gaat.

De jonge vechter komt uit een bekende Muaythai familie en haar zus en moeder zijn ook Muaythai vechters, haar vader is coach en manager. Deze is trots op zijn dochters en zegt: “De meisjes vochten regelmatig en werden bekend”, zegt Jaroonsak.

Groot talent

Ann en haar zus, de 20-jarige Nat ‘Wondergirl’, zijn zowel vechters als trainers. Nu ONE het jonge talent heeft opgepikt wordt is dit een erkenning voor de familie die hard heeft gewerkt het Muaythai op hoog niveau te brengen.

ONE heeft met de toevoeging van Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak een groot talent toegevoegd voor de ONE Super Series. Wanneer Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak haar debuut maakt is niet bekend. 31 juli vindt het eerste event van ONE weer plaats in Thailand. Wellicht dat zij nog wordt toegevoegd aan de vechtkaart.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page