ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak, die met haar knieën een sensatie veroorzaakte op sociale media, heeft getekend bij ONE Championship. De tiener heeft de Muaythai knie techniek zo geperfectioneerd dat de ene na de andere tegenstander neer gaat.

De jonge vechter komt uit een bekende Muaythai familie en haar zus en moeder zijn ook Muaythai vechters, haar vader is coach en manager. Deze is trots op zijn dochters en zegt: "De meisjes vochten regelmatig en werden bekend", zegt Jaroonsak.

Groot talent

Ann en haar zus, de 20-jarige Nat ‘Wondergirl’, zijn zowel vechters als trainers. Nu ONE het jonge talent heeft opgepikt wordt is dit een erkenning voor de familie die hard heeft gewerkt het Muaythai op hoog niveau te brengen.

ONE heeft met de toevoeging van Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak een groot talent toegevoegd voor de ONE Super Series. Wanneer Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak haar debuut maakt is niet bekend. 31 juli vindt het eerste event van ONE weer plaats in Thailand. Wellicht dat zij nog wordt toegevoegd aan de vechtkaart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws