NEDERLANDSE VECHTERS IN WACHTRIJ: ONE Championship stelt event uit Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

NEDERLANDSE VECHTERS IN WACHTRIJ: ONE Championship stelt event uit

NEDERLANDSE VECHTERS IN WACHTRIJ: ONE Championship stelt event uit
NEDERLANDSE VECHTERS IN WACHTRIJ: ONE Championship stelt event uit

Een tegenvaller voor de Nederlandse vechters en fans, ONE Championship stelt haar ONE: Next Generation event van 20 november uit.

In een eerdere berichtgeving van KickboxingZ blijkt dat ONE Championship haar ONE: Next Generation event van 20 november uitgesteld heeft tot 4 december. Diverse bronnen bevestigen dat het event niet doorgaat en dus later plaats zal vinden.

Op 4 december heeft ONE het 'Winds of Change' op het rooster staan. Of deze wordt omgedoopt is niet bekend. Dat het event is uitgesteld betekent dat een aantal Nederlandse vechters die op 20 november zouden vechten even in de wachtrij moeten.

Terug in de wachtrij

Een gevecht dat bevestigd was voor 20 november is die tussen topkickbokser en voormalig GLORY wereldkampioen Nieky Holzken tegen Elliot Compton. Deze stonden al eerder gepland tegen elkaar te vechten maar vanwege de coronapandemie werd dit destijds uitgesteld.

Andere namen van Nederlanders zijn onder andere Tayfun Ozcan en kickbokslegende Andy Souwer. Ook ging het gerucht dat voormalig GLORY kampioen Marat Grigorian zijn debuut zou maken voor ONE. De organisatie heeft zelf nog niets bekend gemaakt. Wanneer dit gebeurt is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws