ONE Championship sluit topdeal: Zoekt nieuwe vechters – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship sluit topdeal: Zoekt nieuwe vechters

ONE Championship sluit topdeal: Zoekt nieuwe vechters

Maandag maakte Chatri Sityodtong de oprichter en CEO van ONE Championship bekend, een samenwerking te zijn aangegaan met de Thaise overheid.

“BREAKING NEWS: Ik ben verheugd om een ​​mega-partnerschap tussen ONE Championship en de Thaise regering aan te kondigen om ONE Hero Series (Muay Thai), de grootste professionele Muay Thai-competitie van Thailand, te lanceren. Elk seizoen ontvangen de Grand Prix Champions van ONE Hero Series (Muay Thai) elk een contract van US $ 100.000 om te vechten in ONE Super Series in ONE Championship. “

Ook brengt Sityodtong zijn felicitaties over aan Plai Jitinat (ONE Thailand President), Jadapa Anantanikorn (directeur van Corporate Partnerships), en de rest van het superster ONE Thailand-team voor het schrijven van geschiedenis met de grootste historische samenwerking met de Sports Authority of Thailand!

Kom bij ons vechten

Sityodtong nodigt ook vechters uit zich aan te sluiten bij ONE Championship, als voorbeelden waar tegen gevochten kan worden noemt hij de namen van de reeds aangesloten vechters waaronder een groot aantal Nederlanders zoals: Andy Souwer, Regian Eersel, Nieky Holzken, Ilias Ennahachi, , Jorina Baars en andere wereldkampioen mega supersterren.

ONE Championship is agressief in het aansluiten ’s werelds beste vechters in alle vechtsportdisciplines zoals Kickboxing, Sanda, Muay Thai, Karate, Taekwondo en meer. “Als je alles in huis hebt om het op te nemen tegen ’s werelds beste vechters op het grootste wereldtoneel voor vechtsporten, willen we graag van je horen,” zegt Sityodtong. Een kans om niet te laten liggen.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page