ONE Championship slaat Nederlandse kickboksers over – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship slaat Nederlandse kickboksers over

ONE Championship slaat Nederlandse kickboksers over

ONE Championship start een rekrutering campagne voor haar kickboks zwaargewicht divisie. Echter zal de organisatie ons land overslaan in de zoektocht naar nieuw bloed.

Diverse bronnen melden onze redactie dat ONE start met een nieuwe ‘Road to ONE’ serie waarin gezocht gaat worden naar zwaargewicht kickboksers. Er zullen in totaal 32 zwaargewichten vechten uit 8 landen. Deze zullen in eliminatie toernooien van 4 man de strijd met elkaar aangaan.

De landen waar de toernooien plaatsvinden zijn, Polen, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Turkije, Kazachstan, Oezbekistan en Tadzjikistan. Van de deelnemende vechters zullen er uiteindelijk 2 vechten om een contract bij ONE.

Ons land overgeslagen

Nederland is lange tijd in de race geweest volgens de bron. Echter het ontbreken van een uitzendpartner heeft dit verhinderd. In het verleden zijn er gesprekken geweest met een groot mediabedrijf in ons land. Echter liepen de uitzendtijden en de gevechten niet synchroon.

De ONE evenementen vinden grotendeels in Singapore plaats. Wat inhoudt dat deze in ons land overdag uitgezonden zouden moeten worden. Dit is niet rendabel voor een mediabedrijf, die liever de kijkers in de avond trekt.

De ‘Road to ONE’ zwaargewicht serie start tussen maart en mei voor de eerste rondes. Gevolgd door juni en juli voor ronde twee. De finale ronde zou plaatsvinden in augustus.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page