ONE CHAMPIONSHIP ONDER VUUR: Boze kickbokser eist ontslag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE CHAMPIONSHIP ONDER VUUR: Boze kickbokser eist ontslag

ONE CHAMPIONSHIP ONDER VUUR: Boze kickbokser eist ontslag
ONE CHAMPIONSHIP ONDER VUUR: Boze kickbokser eist ontslag

ONE Championship ligt onder vuur, en wel van een van haar topkickboksers. Cosmo Alexandre is er klaar mee en vindt dat ONE moet stoppen met praten maar betalen.

Afgelopen week werd bekend dat ONE Championship meer dan €126 miljoen verlies blijkt te hebben geleden. Toch blijft de grootste vechtsport organisatie uit Azië de ene na de andere top vechter kopen. Echter kan ONE deze geen gevechten aanbieden door de huidige coronapandemie.

Verkeerde keelgat

Dit schiet een van de topkickboksers bij ONE in het verkeerde keelgat. Cosmo Alexandre die sinds 2018 in actie is bij ONE ging op Twitter los op de organisatie die er van beschuldigd geen daden maar alleen woorden te hebben. Alexandre verloor op 17 november 2018 van de Nederlandse voormalige GLORY kampioen Nieky Holzken tijdens ONE Championship: Warrior's Dream.

In mei 2019 versloeg Alexandre de van UFC overgekomen Sage Northcutt in diens debuut bij ONE Championship met een brute knock-out. Northcutt raakte zwaar geblesseerd en is sindsdien niet meer in actie geweest. Voor Alexandre was het ook zijn laatste wedstrijd tot nu toe bij ONE.

Bullshit organisatie

Alexandre twittert: En weet je wat mij verbaast? ONE Championship post over hoe ze de vechters "respecteren." Hoe One Championship verschilt van andere organisaties en bla bla bla. Bullshit! Het is simpel, als ze geen nieuwe deal willen sluiten, laat me dan gaan!" In zijn post tagged Alexandre ONE baas Chatri Sityodtong, klaarblijkelijk om zijn ontevredenheid over te brengen.

ONE CHAMPIONSHIP ONDER VUUR: Boze kickbokser eist ontslag

Er is recentelijk meer commentaar op ONE, ook onder de Nederlandse vechters zou onrust zijn. Zo meldt een bron; "Het is lekker dat je een contract krijgt maar als ze je niet laten vechten heb je er nog niets aan. " Hoe de organisatie zal reageren op Alexandre is afwachten. ONE staat niet bekend als een organisatie die openlijk reageert op interne issues.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws