ONE CHAMPIONSHIP: 'Nieky Holzken vs John Wayne Parr' Nieuws
Nieuws

ONE CHAMPIONSHIP: 'Nieky Holzken vs John Wayne Parr'

ONE CHAMPIONSHIP: 'Nieky Holzken vs John Wayne Parr'

ONE Championship, de grootste vechtsport organisatie ter wereld heeft een uitgebreide stal met bekende vechters van MMA, Kickboksen tot Shooto. Afgelopen week trok ONE kickboks en Muaythai legende John Wayne Parr binnen, die zich voegt in een goed bezette gewichtklasse.

Een van de vechters die hem graag ziet komen in de Nederlandse topkickbokser en voormalig GLORY Kickboxing kampioen Nieky Holzken. Deze reageerde woensdag op de komst van Parr, en zegt hem binnenkort te zullen zien. Of het een uitdaging betreft is niet helemaal duidelijk, wat ook te zien was in de reacties onder de tweet.

Welkom

"Ik zie er ook naar uit jou te ontmoeten, "reageerde Parr op Holzken. "Ik geloof dat hij (Nieky) tegen je wil vechten," is een van de overige reacties. Dat Parr toetreed tot ONE blijft de gemoederen goed bezig houden, immers is een oud tegenstander Yodsanklai ook in dezelfde divisie terug te vinden.

Een ding is zeker wederzijds respect tussen de vechters staat hoog in het vaandel bij ONE, een van de kernwaarden van de organisatie welke gewaardeerd wordt, zo zegt ook Holzken in een van de reacties, "welkom bij ONE Championship de beste organisatie waar ik ooit voor heb gevochten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws