ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel

ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel
ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel

Het ziet er naar uit dat oktober de maand van de grote terugkeer van de vechtsport wordt in Europa. Naast GLORY zou ONE Championship snel terugkeren.

Welingelichte bronnen melden de redactie van Vechtsport Info dat ONE Championship een event op Europese bodem heeft gepland. Locatie en datum nog onbekend. Een van de landen uit het voormalige Oostblok zou de gastheer zijn voor een oktober event.

Een en ander hangt nog wel samen met hoe de situatie rondom de coronapandemie zich ontwikkeld. Maar ONE wil graag zijn vechters en fans laten zien dat het niet stil zit. Recentelijk werden een aantal grote namen aangekocht, zoals GLORY Kampioen Marat Grigorian.

Prioriteiten

ONE zou zich concentreren op de kickboks gewicht divisie die het meest gevuld is op het ogenblik met naast Grigorian, Giorgio Petrosyan, Tayfun Ozcan en andere prominente namen.

Bronnen melden dat ONE FC kampioen de Nederlandse Regian Eersel zijn titel zal verdedigen en dat er waarschijnlijk meer Nederlanders in actie zullen komen. ONE heeft zelf nog niets officieels naar buiten gebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws