ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel

ONE CHAMPIONSHIP NAAR EUROPA: Eersel verdedigt wereldtitel

ONE FC Kampioen Regian Eersel

Het ziet er naar uit dat oktober de maand van de grote terugkeer van de vechtsport wordt in Europa. Naast GLORY zou ONE Championship snel terugkeren.

Welingelichte bronnen melden de redactie van Vechtsport Info dat ONE Championship een event op Europese bodem heeft gepland. Locatie en datum nog onbekend. Een van de landen uit het voormalige Oostblok zou de gastheer zijn voor een oktober event.

Een en ander hangt nog wel samen met hoe de situatie rondom de coronapandemie zich ontwikkeld. Maar ONE wil graag zijn vechters en fans laten zien dat het niet stil zit. Recentelijk werden een aantal grote namen aangekocht, zoals GLORY Kampioen Marat Grigorian.

Prioriteiten

ONE zou zich concentreren op de kickboks gewicht divisie die het meest gevuld is op het ogenblik met naast Grigorian, Giorgio Petrosyan, Tayfun Ozcan en andere prominente namen.

Bronnen melden dat ONE FC kampioen de Nederlandse Regian Eersel zijn titel zal verdedigen en dat er waarschijnlijk meer Nederlanders in actie zullen komen. ONE heeft zelf nog niets officieels naar buiten gebracht.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page